Vi tilbyder​

Tagdækning til hvert behov

Hos Thy Tagdækning udfører vi alt inden for tagpap for både private og erhverv. Skal du have helt nyt tag eller trænger dit nuværende til en kærlig hånd, er vi den rigtige tagdækker at ringe til. Vi har kvalifikationerne til at løse en hvilken som helst opgave inden for faget.

Vi har beliggenhed i Snedsted og har kunder i hele Thy. Vi kommer dog også med glæde længere ud omkring i landet og giver en hjælpende hånd med tagprojektet.​

Vi kan hjælpe dig med:

Nyt tagpaptag

Tagrenovering

Ovenlysvinduer

Tagisolering

Grønne tage

Vedligehold​

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

​Uanset hvilken løsning vi skal lave, udfører vi arbejdet med højt engagement og fokus på detaljen. Vores virksomhed er kendt for altid at yde et professionelt stykke arbejde, hvor kvalitet er i højsædet, og det ville glæde os også at kunne tilbyde dig vores service.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre yderligere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit specifikke projekt, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 52 37 97 32. Vi tager ud og kigger på dit tag og vurderer i samarbejde med dig, hvilken løsning der er den bedste. Du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud at forholde dig til.​

bestil et godt tilbud

Udfyld felterne herunder og få et uforpligtende tilbud retur. Vi svarer hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om Thy Tagdækning ApS

Thy Tagdækning ApS er et kvalitetsbevidst tagdækningsfirma, som har beskæftiget sig med tagdækning i mange år. Vi har derfor stor erfaring og indsigt i arbejdet, og har gennem årene udført opgaver for mange forskellige kundetyper.

​Hvad kan vi hjælpe dig med?

​Kontakt os

​Brandbakken 1A, 7752 Snedsted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 37 97 32

E-mail: lars@thytag.dk

CVR: 39158833