Professionel tagdækkervirksomhed

Vi beskæftiger os med alt inden for tagpap. Virksomheden drives fra Snedsted af Lars Nørgård, der har erfaring med alt arbejde inden for faget.

Vi bestræber os på konstant at undersøge efterspørgslen og at udvikle os derefter, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger på markedet. Selvom de fleste af vores kunder er fra Thy, kommer vi også gerne længere ud omkring i landet og giver en hjælpende hånd – både til private og erhverv.

En aftale er en aftale

Hos Thy Tagdækning er en aftale en aftale. Vi varetager alle opgaver i processen lige fra den første kontakt til det færdige resultat, og derfor er der aldrig uoverensstemmelse mellem aftalen og løsningen. Hos Thy Tagdækning er det gode samarbejde med kunden altid af højeste prioritet, og alle opgaver løses med højt engagement, fokus på kvalitet og sans for de små detaljer.

Vi giver et godt tilbud!

Har dit tag brug for en kærlig hånd, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 52 37 97 32.

Vi tager ud og kigger på det og vurderer i samarbejde med dig, hvilken løsning der er den bedste. Vi er selvfølgelig altid klar på at give et uforpligtende tilbud på din specifikke tagopgave.​